Mystro Telecom
U hoeft geen afspraak te maken, als u bij ons langskomt kan 98% van de tijd de simlock van uw toestel worden verwijderd terwijl u wacht!

Simlocks?

GSM netwerkaanbieders verkopen prepaid pakketten, in dat pakket zit een toestel met een simkaart, vaak inclusief beltegoed. Aangezien de prijs van de aanschaf van een prepaid pakket lager is dan die van een los toestel, kiest de consument vaker voor een prepaid pakket. Deze toestellen zijn door de provider echter voorzien van een simlock waardoor de consument alleen gebruik kan maken van het betreffende netwerk. Zolang de simlock op het toestel zit, kan de consument niet overstappen naar een ander netwerk.

Simlock verwijderen

Het verwijderen van de simlock is niet illegaal, de providers mogen een simlock op uw toestel zetten en wij mogen die eraf halen. Het toestel is namelijk uw eigendom, en u bent vrij er mee te doen wat u wilt.

Dubbele simlock

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat de provider een dubbele simlockop het toestel zet. Dan is het toestel alleen geschikt voor dat netwerk en alleen voor prepaid. Een abonnement van hetzelfde netwerk werkt ook niet in dat toestel. Ook dat is voor Mystro Telecom geen probleem, als wij de simlock verwijderen, gaan alle simlocks van het toestel.